Akcija!

Lovska kamera Spypoint Link Micro S

229,00 

Kategorija:

Opis

LINK-MICRO-S odlikuje majhna velikost in solarna plošča katera polni litijevo baterijo. S to kombinacijo dobimo neverjetno funkcionalno in zmogljivo lovsko kamero. Priložen je paket polnilnih baterij LIT-10!

LINK-MICRO- podjetja SPYPOINT vam ponuja neverjetno življenjsko dobo baterije v kombinaciji z integrirano tehnologijo sončnih kolektorjev ter brezplačno litijevo baterijo za polnjenje LIT-10. Prihranite denar tako, da opravite manj potovanj do mesta kjer imate nameščeno kamero z namenom menjave baterij ali spominske kartice !

LINK-MICRO-S se poveže z mobilnim omrežjem LTE, kar zagotavlja, da lahko kamera zagotavlja leta delovanja v nenehno razvijajočem se okolju tehnologije mobilnega omrežja.
• 10 milijonov slikovnih pik
• 24-metrsko zaznavanje in območje bliskavice
• 0,4-sekundna hitrost sprožilca

Vse SPYPOINT kamere so opremljene s tehnologijo, katera ne zahteva kupovanja in polnjenja SIM kartic kakor ostale kamere na trgu ! Narejene so na način da lahko uporabnik čim lažje in čim hitreje začne kamero uporabljati. Preprosto, vstaviš baterije in spominsko kartico, naložiš Spypoint aplikacijo in kamera deluje !

Details about the LINK-MICRO-S-LTE from SPYPOINT (youtube.com)